For et par dager siden mottok jeg en pakke fra mytrendyphone.no – en norsk nettbutikk som selger alt av tilbehør til kamera, smarttelefon, iphone, ipad med mer. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe et flipcover til mobilen min, så det passet utrolig bra at denne forespørselen kom akkurat nå! Jeg har alltid hatt uflaks med telefoner, enten jeg mister de, ødelegger skjermen eller vasker den i vaskemaskinen. Dette dekslet beskytter naturligvis ikke mot vann og idioti, men en knust skjerm er mye lettere å unngå med dette flipcoveret. Det jeg alltid har mislikt med mobildeksler er hvordan telefonen blir så mye tykkere av det. Jeg vil nemlig ikke gå rundt med en murstein i lomma, og da er det jo fint at dette dekslet er like tynt som mobilens eget. Du bytter rett og slett bare ut mobilens bakside, klikker på denne, og vips – vakkert, stilfult, rent, beskyttende og originalt. Det er viktig for meg at dekslet er originalt og i ordentlig materiale, så derfor har jeg denne gangen unngått jalladekslene fra Ebay 😉 Lekkert, ikke sant? De har også en funksjon som gjør at du kan designe ditt eget deksel! Det fine med denne nettbutikken er at den er tilpasset alle, ikke bare iphonebrukere. Fler som har reagert litt på at alt lages til iphone om dagen? Vel, gjør shoppingen din hos mytrendyphone.no isteden. Billig er det også! Besøk nettbutikken her

OBS: en feil med designet gjør det umulig å kommentere for øyeblikket. Beklager dette!