Annonse: frem til 08. mai har proteinfabrikken.no lansert en ny kampanje som skal booste treningsmotivasjonen! De har nå lagt ut en rekke produkter med opptil 80% rabatt, og er du kjapp så får du tak i de beste godbitene til redusert pris. Proteinfabrikken leverer alt fra treningplagg og kosttilskudd til hjemmegym og treningsbøker, så her er det mye å hente. Selv har jeg blitt fullstendig avhengig av denne pre-workoutdrikken med smak av vannmelon, dette proteinpulveret (bland med melk, litt kaffepulver og isbiter så har du en nydelig iskaffe!) og disse proteinpannekakene. Og er du glad i kakao med marshmallows så finner du disse sukkerfrie her til kun 12,- kroner pakken! Så enten du er på slankern og trenger hjelp fra merker som Easy Living og Fedon Lindeberg eller skal bygge muskler som Marit Bjørgen – ta turen innom proteinfabrikken.no ♥