Gjett hvem som er happyface i dag? I fjor blogget jeg for musikkmagasinet Spirit under Roskildefestivalen, og i år vil de sende meg til Hove! Jeg elsker festivaler, det er ingen tvil om det, men i år syntes jeg faktisk Hove hadde en bedre line-up enn Roskilde. For ikke å snakke om hvor forelsket jeg er i sørlandsperlen kalt «Tromøya» utenfor Arendal. Jeg elsker jordene, beliggenheten, strendene, berget, saltvannet, skogen, amfi, flekken, tacobaguetten, kinamaten. Ja, alt. Jeg har til og med mitt eget boblebad på stranden, som jeg så fint liker å kalle det. En liten kulp i havet hvor det alltid kommer nytt vann inn mens det andre renner ut. Perfekt morgenbad for en skitten festivaljente! Eneste problemet i år er at jeg ikke har noen å dra med meg. Alle skal på Roskilde, og samboeren min er ikke videre glad i festivaler. Sjekk ut festivalbloggen avdeling «Hovefestivalen» her. Og mens dere er i gang kan dere gjerne gå inn på denne linken og nominere en bekjent til «HELT SJEF» prisen i regi av Chili Publications som også er ansvarlig for musikkmagasinet Spirit. Enten det er noen du beundrer, noen som er helt fantastisk flink på jobben sin, eller bare noen du er glad i som du mener fortjener 10.000 kroner. Jeg har nominert kjæresten min 🙂 Noen av dere som kanskje skal på Hovefestivalen i år? Du finner meg i teltet til Blogg.no! ♥