God kveld, fininger! Dette innlegget ble noen dager forsinket, men det tror jeg dere overlever. 17. mai er koselig, men kanskje ikke så veeeldig spennende for andre å høre om? Ikke vet jeg. Håper dere hadde en strålende helg med champagne, is, god frokost og karuseller hvertfall! Det hadde hvertfall vi 🙂 Dette året har vi feiret 17. mai på bondegården til svigers i vakre Lier, og vi har hatt alle drammenservennene våre på champagnefrokost, noe jeg tror vil bli en fin og lang tradisjon fremover i tid. Som vertskap fikk jeg en nydelig blomsterbukett, og alt for mye champagne i glasset! Jeg elsker å være vert. Om jeg noensinne skulle dø ung så tror jeg kanskje det er det folk ville savne mest, mihi! Videre hoppet vi inn i militærbilen fra 1943 med en treliters kartong med rødvin, og kjørte av sted mot Drammen for å gjøre de obligatoriske kikke-i-byen-tingene. Her hoppet vi av på Elvecafèen og tok noen iskalde i sola før vi kjørte avsted til tivoli. Her snurret jeg og Tina i koppene til vi omtrent kastet opp, også plukket vi opp resten av gjengen og kjørte tilbake til bondegården for en herlig fest i solnedgangen på verandaen. Stakkars kjæresten min hadde vært sjåfør hele dagen, og vi hadde litt dårlig samvittighet for akkurat det. Heldigvis var det mye alkohol igjen når vi kom tilbake til festen, så han ble fin i fletta han og 😉

I år brøt vi en tradisjon, nemlig å ta kjærestebilder på 17. mai. Vi var stivpyntet fra topp til tå (selv om jeg hadde sneket på meg et par lave converse under maxikjolen, haha) og det hadde selvfølgelig vært flott med et nytt profilbilde på Facebook nå som vi endelig hadde pyntet oss begge to 😉 Håper dere hadde en like flott dag som oss, for dette var helt klart min beste 17. mai-feiring noensinne ♥