Hei solstråler! Har dere det fint? Beklager den forferdelige bloggingen i det siste, men motivasjonen har ikke vært helt på topp. Jeg finner ikke minnekort og kameralader, jeg har mange oppussingsprosjekter på hjemmefronten, jobb, samboer og to bikkjer og all tiden min utenom dette bruker jeg på å føle meg dårlig som ikke gir mer av meg selv her. I desember har jeg blogget i seks år, og det er begrenset hvor mye nytt man klarer å gi av seg selv. På disse seks årene har jeg nådd toppen av topplisten med 79’000 daglige lesere, fått ubeskrivelig mange sponsoravtaler, blitt frontet hos VG, Nettavisen og SIDE2, og levd luksuslivet med daglige pakker i posten. Jeg har nytt det, men det blir bare vanskeligere og vanskeligere. Jeg kommer nok aldri (med det første) til å gi meg, men akkurat nå må jeg spare litt på kruttet frem til jeg skal blogge for Spirit musikkmagasin på Hovefestivalen. For ikke å snakke om hvor sløv man blir i solen!

Men når det er sagt så er jeg utrolig aktiv på Instagram om dagen! Følg meg på @Haugaard91 🙂

Men tilbake til overskriften! I dag har jeg grillet, men i går lagde jeg hjemmelaget pasta carbonara à la Jonas B. Gundersen. Jonas B. er en uterestaurant i Drammen med verdens deiligste al dente pasta carbonara med rå eggeplomme, så jeg følte for å herme litt 🙂 Denne oppskriften er bare såå enkel! Og om jeg skal gjette (ikke at jeg har tatt tiden, men) så tar det ca 12-15 minutter å lage denne retten. Ikke no hokus pokus! Deilig med et glass hvitvin i sommervarmen!

1. Kok pasta mens du freser hvitløk og baconterninger i pannen.

2. Pisk sammen 2 egg og 1 1/2 desiliter melk/fløte og ha i noen dryss parmesanost.

3. Når pastaen og ostesausen er ferdig, heller du ostesausen over pastaen og lar den stå et minutt.

4. Legg dette i en skål og ha over baconet, hvitløken og litt ekstra parmesan.

Skill en eggeplomme fra hviten og ta vare på plommen i et halvt eggeskall. Nydelig som saus til pastaen!