Samsung Galaxy er nå på jakt etter en ny YouTube-stjerne som skal få sin egen web tv-serie på nettet! Det eneste du trenger å gjøre er å filme litt fra ditt liv og laste det opp HER eller i sosiale medier med hashtaggen #galaxystories. I juryen sitter det folk fra Samsung og United Screens. De vil velge den beste filmen, den mest spennende personen og den som klarer å lage litt fuzz rundt videoen sin på nettet. Du trenger ikke å være en toppblogger som stadig publiserer videoinnlegg og snakker til kameraet: her har ALLE like god mulighet til å vinne! Så er du keen på å bli kjent? Vinneren av kampanjen er garantert minst èn million visninger på tv-serien sin, så her er det større kjendispotensiale enn i Paradise Hotel! 😉 Last opp din video i dag! Du bestemmer selv om filmen skal være redigert eller ikke. Lyst til å se hvordan andre har gjort det, eller kanskje legge igjen en stemme istedenfor å delta selv? Klikk her da vel!

Og når det er sagt: samsung er best! Jeg elsker telefonen min ♥ Annonse