09.00 – Jeg våkner av at hunden min Nala står på døren og skriker og bærer seg fordi hun vil ut på do. Jeg hadde virkelig ingen planer om å stå opp så tidlig i dag, med tanke på at jeg så på Sons of Anarchy til klokken to i natt. Jeg går på det nyoppussede badet og skyller ned stoffskiftepillene mine med et stort glass vann før jeg løper gjennom dusjen. Øynene er fortsatt limt igjen, men sminken må på. I dag skal det blogges!

IMG_1953

10.45 – Jeg ligger fortsatt i sengen. Svarer på bloggmail om presseakkrediteringen til Hovefestivalen. Dere har vel kanskje fått med dere at jeg skal blogge for musikkmagasinet Spirit på Hove i år? Flere som skal nedover? Let me know! Vel… Et nytt samarbeid med Samsung Galaxy #galaxystories og Kellogs’ nye frokostkampanje er også landet denne morgenen. Apropo frokost: hvordan ser det ut i kjøleskapet?

11.00 – Finner ut at innholdet i kjøleskapet suger. jeg må ta en tur på butikken og postkontoret. Her venter det tre pakker på meg! Et par gummistøvler i fargen offwhite fra Ilse Jacobsen, sponset av www.footway.no, en stor Ebay-pakke og en jeg ikke aner hva er. Jeg venter også på en stor pakke fra samarbeidspartnerne til Spirit, men jeg tviler på at denne har kommet allerede nå.

Mat

12.00 – hjemme fra shopping. Dette gikk jo fort! I dag blir det speltlompepizza til lunsj, for jeg rakk nemlig aldri den frokosten. Pillene mine kan ikke tas med mat, så derfor blir det vanskelig med frokost i hverdagen. Jeg handlet inn det viktigste fra helsekosten, noen deilige urter som skal få friske opp verandaen og noe god mat. Og gjett hva? Tilbud på Skyr yoghurt! Store bokser til kun 10 kroner! Jeg kjøpte Skyr kirsebærkyss for 160 kroner….. hahaha

IMG_8498

12.30 – lunch is served. Nå skal jeg se enda en episode med Sons of Anarchy. Varmer opp til paradise-fnalen i kveld!

IMG_2289

13.00 – åpner pakkene og sier meg fornøyd. Elsker alt jeg har dratt med meg hjem fra postkontoret i dag – for ikke å snakke om hvor perfekt det er at det kom gummistøvler på døren på en regnværsdag! Sender takkemail, tar noen bilder til bloggen og lagrer et par innlegg i utkastboksen i WordPress. Mailer litt med samarbeidspartnerne mine på Beauty of Hair og Skjønnhet – og kostekspertene. Planlegger festivallooken på Hove!

IMG_8494

15.00 – Nå skal jeg på shopping! Prøver å dra med meg noen venninner. Stjeler bilen til fetteren min som står på utsiden. Han er i Karibien, så dette får han ikke vite før han eventuelt skulle rote seg inn på bloggen min. Ler. I dag skal jeg handle inn til Hovefestivalen! Jeg trenger bikini, shorts, en røff hvit boho-kjole og noen hverdagsklær til jobben. Føler at jeg går i de samme fargene på jobben hver eneste dag, og den følelsen er ikke spesielt god å kjenne på! Ikke er jeg spesielt glad i farger heller, så dette blir spennende.

18.00 – Hjemme igjen. Kjøpte en ny vase til stuebordet, tannbørsteglass i stein til det nye badet, blomster, tørkestativ og andre praktiske interiør-ting. Hva skjedde med å bruke pengene på klær til meg selv? Haha! Vel, jeg kjøpte selvfølgelig NOE til meg selv og da. Jeg kjøpte 30 minutter i solarium. LOL! Nå er alle elektriske duppeditter ferdigladet, og jeg skal ha et skypemøte med ipaden som har vært utladet i over to måneder. Latskap på sitt verste!

IMG_9252

19.00 – Skulle vært klar for date! Jeg og Stian har vært samboere i fire år, så det skal feires! I går feiret vi med cava i sofaen, men i dag skal vi ut og spise og kose oss med noe godt i glasset. Selvfølgelig er det fortsatt regn, så jeg står fortsatt her uten å ane hva jeg egentlig skal ha på meg. Stian er her om typ… fem minutter. Hjelp?

19.15 – Stian sier han ikke kommer hjem før klokken ti. That bastard stood me up! Haha! Ser ikke ut som det blir noen tur ut på byen i dag, så jeg sparer blåskjellmiddagen på Picasso til en annen dag 🙂

IMG_9194

21.30 – Stian kommer hjem. Vi lager sushi og drikker noe godt til maten. Koser oss, skravler og ruller inn ris, laks, avocado og chilimajones i en deilig noori maki rull. Planlegger helgens festligheter og tur til militærbiltreff på Trandum. Lykke!

22.00 – Klar for paradise hotel finale på Viaplay! Ber Stian slå av mobil og nettbrett, for jeg skal IKKE la denne finalen bli spoilet fordi noen sender meg en snap eller skriver en facebookstatus!

IMG_1880

22.45 – Aurora og Ann Marielle vant! Beste finalen ever! Nå skal vi hoppe over i sengen og se på litt Sons of Anarchy før leggetid. Og hva tror du jeg finner ut nå mens jeg logger på Netflix? En ny sesong av Orange is the new black blir publisert om åtte timer! Fantastisk! God natt – håper dere likte innlegget, som forøvrig er inspirert av en artikkel i det norske magasinet ELLE ♥