Haha, overskriften på dette innlegget høres så mye verre ut enn det det faktisk er. Marthe Borge har nemlig utfordret andre bloggere til å  skrive et «min første gang» innlegg, og det skal jeg selvfølgelig gjøre! Etter seks år som blogger sliter jeg med å finne inspirasjon til nye innlegg, så dette passet meg utmerket! Jeg vil selvfølgelig spre dette videre, så jeg utfordrer alle mine lesere (de med blogg i hvertfall) til å skrive et liknende innlegg. Lykke til! 🙂

ung

Mitt første kyss
Jeg husker ikke heelt hva som skjedde i barnehagen, så jeg tar det første kysset jeg husker. Jeg var 10 år, og på skoletur med klassen. Vi var kjærester, og vi hadde avtalt på sms dagen i forveien at vi skulle kysse på skoleturen. Åh, nå kiler det i magen. Så kleint! Ingen av oss turde, så vi fikk de andre i klassen til å leke kyss, klapp og klem. Husker dere denne leken? Vel, han ble utfordret til å kysse meg – og der satt vi altså. I 30 sekunder. Med leppene klistret inntil hverandre, og med halve klassen rundt oss i det største teltet på plenen. HAHA!

Min første kjæreste
Han het Joachim og var fire år eldre enn meg. Jeg gikk i fjerde, han gikk i åttende. Og det var helt uskyldig! Vi holdt hender på lekeplassen, lå sammen på lekeplasstaket og så på stjernene hver kveld – men kysset aldri på de to årene vi var sammen. Jaggu var jeg heldig som fikk en sånn trettenåring, og ikke en eksperimentell drittunge! Jeg har fortsatt kontakt med denne gutten i dag, noe som er veldig morsomt.

Min første sykkeltur
Var med pappa utenfor ungdomskolen min. Jeg var vel rundt fem år, og han tok av støttehjulene på den rosa barbiesykkelen min for første gang. Jeg syklet som bare rakker’n, og tryna på plenen ti meter unna. Det jeg alltid har likt med meg selv er at jeg aldri gir opp. Jeg SKAL klare det, uansett hva det er. Og den egenskapen har pappa oppmuntret siden jeg var liten.

Mine første svømmetak
Var på Lanzarote. Vi hadde hotell med badebasseng – ett for barn, og ett for de voksne. Jeg var fem år denne gangen også, og pappa var lei av den lille pingla som gikk rundt å vasset i barnebassenget. Han kastet meg ut i dypet, sto på land og passet godt på i tilfelle forsøket mislyktes, men jeg svømte allerede fra første tak. Flink!

Mitt første møte med alkohol
Var skammelig nok i en alder av 14. Mamma hadde arrangert fest for alle naboene, så skapet var fullt av alkohol. Jeg klarte å snike med meg tequila, og dro ut i skogen med mange venner. På den tiden hang jeg med folk som var 2-4 år eldre enn meg, så for meg virket det naturlig å starte tidlig. Jeg og venninnene mine ble selvfølgelig stup dritings, hoppet opp på hver vår moped og ble kjørt til en hjemme-alene fest langt oppe i skogen. Jeg husker ikke stort mer av kvelden, men våknet dagen etter av at mamma var dritforbanna fordi hun måtte ta taxi fra festen sin og ut i skogen for å hente en full tenåring. Flaut!

Mitt første kjæledyr
Madonna, en brun dvergvedder-kanin. Det var bare å drite i at jeg skulle ha noe dyr hjemme, og etter mange år med mas hadde jeg gitt opp. Jeg kom aldri til å få et kjæledyr. Onkelen min, som på den tiden var i slutten av tyve-årene bestemte seg for å kødde litt med mamma. Han kom hjem med en kanin – og den var bare min. Du kan tro mamma ble irritert! Hahaha. Madonna var min i fire år før mamma en dag bestemte seg for å si at Madonna var «borte». Jeg fikk for ikke så lenge siden vite at hun ga den bort til en venninne av venninnen min i Porsgrunn. Møkkakjerring, right? 😛