Hallo i luken! Nå sitter jeg pent plassert i en chill sofa i det deilige teltet til Blogg.no på Hovefestivalen i Arendal. Her har jeg iskaffe, ipad og Internett – alt som gjør en blogger glad 😀 I går fikk jeg kun med meg en konsert, og det var Admiral P. Jeg hadde drukket litt for mye Captain Morgan så jeg danset med hendene høyt og lavt og klarte å slå til ei dame uten å mene det. Bra Benedicte! Så pæsa jeg ut i teltet etter å ha nakenbadet på rullesteinstranda med kjæresten (som forresten feiga ut når vi kom frem). Jævlig kaldt vann! Goddammit.

Alt suger i dag. Jeg er sykt fyllesyk, alt jeg eier av duppedingser er tomt for strøm og jeg ser helt JÆVLIG ut. Bloggtakraset må du gjerne kalle meg. Mens jentene her står med clipon-extensions, sminke og rettetang på do sitter jeg med de styggeste klærne, den slitteste neglelakken og det største saltvannshåret i en tugg på hodet. Kan dere se det for dere? Jeg ler. Jeg har så skrivesperre i dag at jeg bruker tiden til å rakke ned på meg selv i all offentlighet. HAHA! Ellers er ting fint. Solen skinner, det er god stemning i campen og maten har hittil vært digg. Foreløpig går det mest i lasagne med rundtstykker og smør, men i morgen åpner festivalområdet så jeg er klar for å utforske mer!

I dag kommer resten av campen, så nå skal jeg gå å freshe meg opp så godt jeg kan. Tror ikke det finnes håp for meg i dag, haha. Kos dere, hvor enn dere er! Og hashtag blogginnlegg og god stemning med #festivalspirit og #hoveblogg14. Peace <3

20140629-132712-48432824.jpg

20140629-132712-48432416.jpg