bild

For en drøy uke siden mottok jeg denne pakken fra ReddVille – Tampons for free. I forrige pakke var det masse godsaker fra Hawaiian Tropic, men denne gangen var det Nivea og deres sensitive kolleksjon som banket på døren. Dere kan jo tro det passet perfekt nå som jeg er på Hovefestivalen! Jeg har kombinert hud, noe som betyr at den er tørr og oljete på samme tid. Den er rødlig, men brun – og jeg får fort kviser om jeg ikke tar vare på den på riktig måte. Tidligere har jeg brukt hudpleie fra Linda Johansen (eller fuktighetskremen fra REN og rensemelk/tonic fra Vichy eller Loreal) men nå skal jeg altså teste denne serien. Produktene får du tak i på Vita og i de fleste kleskjeder som Cubus, H&M og Lindex – og den er relativt billig i pris i forhold til hudpleieproduktene jeg er vant til. Jeg påfører rensen med en microfibervott og varmt vann, også fører jeg på tilhørende fuktighetskrem – utifra om det er dag eller natt. Foreløpig virker den snill mot huden. Kremene er tykke, men ikke så tykke at huden ikke får puste. Per dags dato kombinerer jeg disse produktene med oljene fra Marina Miracle, og hittil må jeg si meg strålende fornøyd ♥

nivea

Annonse <– meld deg inn du og! // Bildelenke