Hallo, alle sammen! Har dere det fint? Her er det fortsatt nydelig vær, good vibes og masse øl, og i går så jeg M.I.A, Foster the people og Disclosure. God stemning + litt for mye alkohol! Tror jeg stupte inn i teltet klokken syv på morningen med en lasagne i hånda, haha. Kjæresten var syk i går så han sov i 20 timer mens jeg reka rundt på festivalen! I morgen skal jeg på kinoteateret her på Hove å se filmen «Begin again» i samarbeid med SIDE2 Nettavisen. Filmen er tillat for alle, men den er en typisk chickflick komedie om kjærlighet i New York. I filmen finner du Keira Knightley, Mark Ruffalo og Maroon 5 vokalisten Adam Levine (HUNK-ALERT!) og med så mange gode skuespillere tror jeg dette blir en fantastisk filmopplevelse. På Hovefestivalen har de en liten kinosal med plass til cirka 50 mennesker, og jeg er så heldig at jeg får ta med meg gutta fra campen min! Men tre av dere er like heldige, for nå deler jeg ut tre billetter til filmen og du kan se den på hvilken kino du vil! Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget. I morgen kommer det en filmanmeldelse 😀 Kommentarene godkjennes etterhvert!

ku

Konkurransen er avsluttet. Vinnerene ble Yasmine, Kristine og Frode