I dag dro jeg med meg festivalfotografen min, Daniel, for å se den nye kinofilmen Begin Again som kommer på kino rundt i Norge iløpet av kort tid. Jeg fikk billetter utdelt av Nettavisen, og la meg ned på en haug av puter og tepper på bakerste rad i kinoteateret her på Hovefestivalen. Jeg har vært på denne festivalen i flere år, men jeg trodde aldri det gikk så bra filmer på lerretet her. Helt ærlig- jeg trodde jeg ble bedt om å se en kjip dokumentar om kunst, krig og natur (hahaha, visste med andre ord ingenting om filmen før i går). Men på skjermen ventet vakre Keira Knightley og kjekkasen Adam Levine og en morsom, trist, men fantastisk kjærlighetshistorie om New York, musikk og fristelser. Jeg lo, gråt, fikk gåsehud og smilte, og ifølge jentene ved siden av meg (Mari og venninnen hennes Mari) var det den beste filmen de hadde sett på lenge. Jeg anbefaler alle å sjekke ut Begin Again på nærmeste kino. Det passer perfekt for alle som elsker musikk, har en kjæreste eller har hatt en på et tidspunkt, eller for deg som ønsker å sjekke ut en chickflick med kvalitet og kjekke hunks. Med andre ord: egnet for alle – og tillatt for alle. Og best av alt, du kan fortsatt vinne kinobilletter ved å legge igjen en kommentar i et av disse filminnleggene 🙂 Jeg lodder ut tre billetter når jeg er hjemme fra Hovefestivalen. Noen som er keen?? Kommentarene deres godkjennes etterhvert, så ikke bli redd om du ikke finner den i feltet mens jeg er her nede!

Under ser dere noen bilder fra akkurat dette øyeblikket!

20140702-190336-68616113.jpg

20140702-190336-68616483.jpg

20140702-190335-68615739.jpg