noex

Hei, og god morgen fra vakre Tromøya i Arendal! 😀 Her er det skiftende vær, men fortsatt fantastisk stemning! På agendaen i dag står det Ellie Goulding og Bring me the Horizon, men først skal jeg på kino i samarbeid med SIDE2 og Nettavisen. Kanskje det lukter filmanmeldelse iløpet av dagen? Uansett, følg med her og på www.festivalspirit.no. Det blir so much fun, jeg lover dere! Denne gangen har jeg pakket ganske smart i forhold til hva jeg har gjort tidligere på festival. Før har det gått i maxikjoler og alkohol, og resten har vært litt på halv-tolv. Denne gangen derimot, er jeg skikkelig forberedt. Jeg har kanskje ikke pakket variert nok med tanke på været, men jeg har pakket sunt og smart i samarbeid med www.proteinfabrikken.no! Denne pre-workout’en gir meg max energi på trege morninger, og gjør at jeg kan gi full pupp under alle favorittbandene. Jeg har også sneket med meg litt mokkaproteinpulver – dette kan jo blandes med vann, og vann er vel kanskje det som er lettest å få tak i her nede på vakre Tromøya. Bare et lite festivaltips til dere der hjemme ♥