Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.18.42

Hvor skal jeg begynne? Jeg kan starte med å si at jeg har ligget i sengen i 24 timer siden jeg kom hjem. Det eneste jeg har rukket er å gjøre er å leke «brun eller skitten» i dusjen, og spist typ 30 biter sushi. Jeg gikk på en skikkelig trøkk da jeg holdt meg edru den siste dagen, så jeg ble overfalt av influensa, forkjølelse og alt som er. Men hva så? Ingen kan si at de har hatt det fetere enn oss på Hovefestivalen i år. Med tre totale blackouts, nachpiel til åtte om morningen og mange nye bekjentskap går denne festivalen i boka som tidenes beste. Jeg har fått med meg alle til Hovefestivalen neste år, helt uten å måtte overtale dem. Og det hadde jeg helt ærlig ALDRI trodd. Samboeren har hatt «the time of his life», og det tror jeg vi er fler som har. Jeg gleder meg til å bli frisk nok til å fortelle alle de syke historiene fra årets Hovefestival – og jeg gleder meg til å dele dem med dere i en videoblogg så fort jeg får samlet opptak og blitt frisk nok til å se straight.

Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.19.55

De beste bandene i år var omtrent forutsett på forhånd, så seieren går til The Offspring, Imagine Dragons og Bastille. Etter det kommer Ellie Goulding, John Newman og favoritten Martin Garrix med sitt FENOMENALE lysshow. Lasershow, konfettikanoner, pyroteknikk og tåkebomber. Helt rått! Jeg vil også skryte av Kaveh, Admiral P og spesielt Jaa9 og onklP som tok konserten på strak arm da divakjerringa Azelia Banks ikke gadd å kjøre fra Gardermoen til Tromøya. Dere er helter! Jeg vil også takke Lemâitre for å ha gitt meg årets danseopplevelse, samtidig som de spilte meg til gåsehud på deres intimkonsert på torsdagen. Sist men ikke minst vil jeg rekke ut en liten «fuck-you» til NRK P3 som dro meg opp på scenen for å spise burger med leverpostei, vaniljesaus, sursild, tran og gammalost (dere er tilgitt). For en opplevelse dette har vært!

Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.21.37

Jeg vil også si HALLA til alle dere blogglesere jeg møtte. Jeg aner ikke hva noen av dere heter (navnene Merete og Natasja sitter igjen i hodet mitt, men jeg er ikke 100% sikker) men jeg kommer til å savne de store, varme klemmene jeg fikk hver gang dere så meg. Jeg kommer også savne telemarksbataljonens Sean og Markus, og godjenta Juni. You guys made my week! Og sist men ikke minst, Stian, Ronny og Daniel. De beste gutta som finnes! Gleder meg allerede til neste år! (Ser dere har trykket «deltar» på eventet «hovefestivalen 2015» som jeg lagde allerede i går, haha).

Skjermbilde 2014-07-05 kl. 20.23.16

Sist, men ikke minst: takk til Spirit som ga meg denne sjansen igjen i år! Jeg håper jeg har levert som festivalblogger selv om GoPro-kameraet ikke ville starte! Jeg vil også takke Geir Lindahl i Hoverepublic for å ha sluppet inn mine fantastiske pressefotografer, og Ann Elin fra Blogg.no og Nettavisen som har hjulpet meg mye med blogging generelt, og gitt meg mange gode tips jeg vil ta med videre. En takk går også til McDonalds som lot meg okkupere instagramkontoen deres i en uke. Håper dere er fornøyde! Jeg håper dere alle gir meg denne sjansen til neste år også. Jeg ELSKER festivallivet – og jeg ELSKER Spirit! Takk for nå, Hove. Vi ses igjen! ♥