IMG_9252

Wow, den siste dagen på Hove slo meg helt ut. Jeg har – uten unntak – ligget i sengen helt siden jeg kom hjem på fredag ettermiddag. Jeg har hatt feber, jeg har kastet opp, jeg har hadd sinnsyke leddsmerter, og hals og nese har vært sårt og tett. Det har vært den verste sykdomshendelsen siden svineinfluensaen i 2009, og det var ILLE! Men nok om det. Jeg er noenlunde frisk igjen, og i dag har jeg vært på shopping med jentene! Jeg har handlet masse sengetøy, nye fuskepelsputer til sengen, kaffekapsler til tassimomaskinen, støvsugerposer og alle sånne halvkjipe ting voksne mennesker kalles shopping. Nå er det sushi i senga med Sons of Anarchy på skjermen, og jeg kan ikke annet enn å digge nytt sengetøy, rent hår, nybarberte legger og tilgjengelige stikkontakter. Det er det nemlig mangel på inne på Hovefestivalen 😉  Når det er sagt så har jeg spist sushi hver eneste dag siden jeg kom hjem. Hvada avhengig? Videre i kveld skal jeg oppdatere meg på hva som har skjedd i mailboksen de siste ti dagene. Jeg må også forhåndspublisere åtte bestilte blogginnlegg, og få den jææævla kameraladeren til å fungere. Tredje laderen jeg prøver nå. Håper virkelig ikke det er kameraet som har tatt kvelden! *bloggkrise* Ha en fortsatt fin kveld – og husk at du kan vinne kinobilletter til «Begin Again» ved å trykke her ♥

10461476_651418204949196_7527220982849892251_n