Wow, for en magisk helg vi har hatt! Det er en grunn til at jeg ikke har blogget på tre dager nå, og det er ikke fordi jeg har vært lat! Jeg har som sagt ferie, og det har jeg virkelig hatt denne helgen også. Fredagen startet med MR røntgen av hodet mitt (for å se hvor mye det lave stoffskiftet har påvirket kroppen) så dro jeg og venninnen min Tina ut til Hagasand i Berger for å bade. Vi lå på samme sted som vi har gjort hele uken, og det var like bra vær som bestilt! 😀 Senere på fredagen inviterte vi til grillkveld med øl og grillspyd, og pappa, svigermor og hennes venninne ble også med. Vi la oss relativt tidlig (klokken to på natten, haha) for lørdag morgen var det klart for konsert i sjøperlen Holmsbu utenfor Drammen. Pappa spilte med Dog and Beggar Band på Privaten cafè, og vi startet hele dagen klokken elleve på Juno restaurant med en pils og et deilig rekesmørbrød. Konserten skulle være fra 15-18, men alle la penger i en hatt som ble sendt rundt, og da de samlet opp flere tusen kroner var det bare å holde på tålmodigheten å spille mer. De jeg var med var i det spandable hjørnet, så det ble både blåskjellmiddag og x-antall halvlitere på meg. Sommerkos! Vi var hjemme tolv timer senere, og etter en liten episode med Sons of Anarchy var vi begge så trøtte at vi sluknet. Deilig! I dag har vi bare grillet, ligget i solen på verandaen og hørt på musikk. Vi har også rengjort leiligheten. Flinke? Vel, det har vært en minnerik helg, og jeg har endelig fått følelsen av å ha sommerferie! Nå er det bare èn uke igjen av ferien, og hvem vet – kanskje jeg befinner meg i København iløpet av de neste dagene? 

IMG_9421 IMG_9422 IMG_9433 IMG_9435 IMG_9452 IMG_9453 IMG_9469 IMG_9471 IMG_9479 IMG_9488 10527818_10152144013801898_570475264818241161_n