IMG_9402

Hallo fra København! 😀 Håper dere har det fint uansett hvor dere er. I skrivende stund finner du oss vandrende rundt på shopping i Strøget, og i morgen skal jeg dele med dere hva jeg har kjøpt! Tenkte meg en liten tur innom Michael Kors butikken her – kanskje jeg finner noe jeg liker! Ellers skal jeg selvfølgelig innom Forever 21, Topshop, Zara og alle de andre fantastiske butikkene de har her. I juni inngikk jeg og Jackson et samarbeid med Ipet.no, og i den anledning vil vi gjerne dele ut en ID-brikke til en heldig leser og hennes hund eller katt. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar i dette innlegget (gjerne med link til produktet du vil ha) 🙂 Jeg trekker en heldig vinner iløpet av neste uke! Kommentarer godkjennes underveis. Her kan du se alle ID-brikkene til Ipet.no. Lykke til 

Vinneren ble Mia Olsen! Gratulerer!