Mitt største problem om sommeren er håret. Det er ingen hemmelighet. Det er stort i volum, det består av tykke hårstrå, det er farget alt for mye opp igjennom årene, og jeg har vært dårlig til å ta vare på det. Før hadde jeg innstillingen «stort hår er kult hår». Vel. Extensions, tuppering og hårspray har vel aldri vært anbefalt av frisører, men det var greia mi, og sånn så jeg ut. Nå har jeg blitt litt flinkere! Jeg startet med å skaffe meg en tangle teezer. Denne hårbørsten får du tak i hos blant annet Enklere Liv – og den lover akkurat det butikken sier – et enklere liv. Sammen med denne bruker jeg en hårolje fra Marc Anthony – Oil of Morocco. Du kan omtrent bruke hvilken olje du vil, så lenge du ikke bruker for mye av den. Jeg har testet Define’s. Jeg har testet Marina Miracle. Jeg har testet Bio-oil. Jeg har testet serum fra Linda Johansen. Du trenger ikke bruke masse cash eller være kresen – det meste fungerer.

310671-8-1359545839424

Når håret er tørt og jeg skal ut av huset passer jeg på å kun massere oljen inn i tuppene av håret. Om du drar oljen gjennom hele håret får du en fettete look, noe à la bildet ovenfor. Dette gjør jeg kun når jeg snart skal hoppe inn i dusjen, eller om kvelden når jeg vet jeg har tid til å dusje morgenen etter. Du kan ikke gå som på bildet over – da er det nesten bedre å komme for sent på jobb. Men dette lille oljetrikset gjør underverker gjennom natten! Når du skyller ut oljen med shampoo, balsam og kur dagen etter er det som å klappe en nyfødt. Ekkel analogi? Who cares. Det er digg! Så om håret ditt er tørt, farget, tuppert, sprayet eller salt – håroljen fikser alt!

310671-8-1359545864220

Her kan du lese en artikken jeg har skrevet for landets største kvinnemagasin, KK