IMG_9375 IMG_9379

Åååh, dette må jo være det beste øyebrynssettet noensinne! Lekkert design, alt av utstyr og farger man trenger, lang varighet og en perfekt, liten bruksanvisning for alle produktene i settet. Jeg fikk også med en øyenbrynspenn med konsistens som en dipliner. Den bruker jeg til å lage skarpe kanter under brynet med. Alle produktene finnes på Cubus, og de tester ikke på dyr! Vet det er viktig for mange (og det er kjempebra!) så løp og kjøp før høstfargene kommer!

IMG_9380

Jeg fikk også dette produktet i posten. Endelig et palett med alle sommerfargene! Med dette settet går jeg fra sommerglødende beachbabe til festklar byjente på få minutter. Jeg har flere venninner som har kjøpt dette produktet, og alle er like fornøyde. Fargene er fine på huden, sitter lenge og tåler en god mengde vann før det forsvinner. Jeg elsker bronzefarger, så dette produktet er som skapt for min hud og hårtype. Her har jeg forresten på vippeextensions fra Skjønnhet – og kostekspertene i Drammen. Lekkert? (sponset)

IMG_9105

Duse, bustete, mørke bryn – akkurat slik jeg liker det om sommeren. Kun med sminke fra Viva la Diva ♥ Annonse