Skjermbilde 2013-07-23 kl. 22.54.01

Jeg må vel være verdens heldigste? Gjett hvem som fikk overraskelsesfest på lørdag! Det er en grunn til at det har vært litt stille på bloggfronten i det siste, og det er rett og slett fordi jeg har vært såå utrolig sliten. På lørdag sa jeg jo at jeg skulle til Holmsbu for å spise rekesmørbrød og blåskje, drikke øl og høre pappa og bandet spille på Privaten cafè. Remember? Vel, det gikk jo ikke helt som planlagt. Jeg hoppet inn i bilen, og vi kjørte i motsatt retning. Stian måtte nemlig hente noe lydutstyr på kontoret! Jeg blir med inn på lageret, og der sto alle sammen og skrek OVERRASKELSE! Det var 25 mennesker i salen, og de hadde laget lounge av paller, beerpong-bord av trusserigg og hylleplater, det var DJ-bord og høyttallere og lys, scannere og strober overalt. De hadde til og med laget en scene med mikrofon og trommesett, så når det var tid for tale hadde taleren en egen scene, mic og bakgrunnstrommis til punch-linene. Hvor fantastisk er ikke det? Kunne ønske jeg var i stand til å ta noen bilder, men jeg var dårlig utstyrt på den fronten gitt. La oss håpe noen andre legger ut noen bilder som jeg kan dele med dere! Tusen takk til alle som gjorde denne dagen så fin for meg! Jeg har verdens beste venner og kjæreste! *rørt*  Har dere opplevd noe liknende før?