IMG_9755

– god morgen –

Håper dagen deres har startet like bra som min – om deres i det hele tatt har startet. Mange av dere nyter vel fortsatt sommerferien og tilbringer halvparten av dagen i sengen eller på stranden? Jeg kjenner følelsen, men helt ærlig så savner jeg den ikke. Jeg elsker jobben min, og i dag var det faktisk null problem å starte dagen klokken 06.30. Jeg har hittil rukket å drikke to kopper kaffe. Jeg har inntatt et lite rundtstykke, og favorittyoghurten står på skrivebordet å venter på meg. Fler som elsker Synnøves greske yoghurt med pekannøtter og honning? Rema 1000 hadde tilbud på den i går, og du kan tro jeg fylte kjøleskapet da jeg så at den kostet 15 kroner istedenfor den originale summen på nærmere 25,-

I dag er planen å møte en venninne på cafè – kanskje det blir en liten matbit, eller kanskje enda mer kaffe? Sannsynligheten er stor for begge, for tapasen til Z cafè og bar i Drammen er bare n-y-d-e-l-i-g! For 130 kroner får du verdens beste potatoskin, buffalowings og foccacia med mange deilige sauser og dressinger. Nevnte jeg at de laget iskaffen på ekte kaffebønner? Himmelsk!

IMG_9717

Senere i dag kommer det et innlegg direkte fra kjøleskapet mitt. Jeg publiserer også handlelisten min, så vær obs: inspo ahead!