Endelig fikk jeg kjøpt Michael Kors lommeboken jeg har drømt så lenge om! Jeg tenkte jeg skulle kjøpe den samtidig som jeg kjøpte meg iphone, men siden jeg fikk ny telefon til bursdagen måtte jeg bare inn på Apple og legge den i handlevognen. Den blir levert på døren min om åtte dager, og jeg gleder meg såå! Jeg har jo tote-vesken i det samme saffianolæret med gulldetaljer, så den matcher vesken perfekt. Jeg vurderte lenge om jeg skulle kjøpte dette iphone-etuiet eller om jeg skulle gå for lommeboken, men da jeg så baksiden og innsiden på denne ble jeg solgt. Den har egne kort – og seddellommer, og på baksiden har produsenten laget utskjæringer rundt kameraet. Etuiet er moteriktig, slitesterkt, matchende til andre produkter jeg har og beskyttende for telefonen min. Jeg er såå fornøyd! Du kan ta en nærmere titt på produktet her. Her har jeg kjøpt alt jeg har fra Michael Kors! 

mk2