collagewed

I dag blir det dårlig med oppdateringer, så jeg legger ut et lite innlegg til dere nå. Vi har nettopp spist en deilig frokost på det nye spisestuebordet og foreløpig har morgenen vært myk og uten nerver. Jeg følte virkelig på presset i går, for i dag skal jeg jo som sagt være bryllupsfotograf. Det er en ære å få oppdraget, men det er et jævlig stort press. Jeg vet selv at jeg ville hatt perfekte bilder fra mitt bryllup, så jeg skal selvfølgelig gjøre så godt jeg kan for å gi dette vakre brudeparet det samme. Nå sitter jeg i morgenkåpe og tøfler, klar for å løpe gjennom dusjen. Fotoutstyret er pakket og klart, og kamerastativet står på verandaen foran døren så jeg ikke glemmet det. Snakker vi noia? Livredd for å glemme noe! Heldigvis har jeg med meg en fantastisk med-fotograf, så jeg føler meg i trygge hender! Dere skal få se bilder fra bryllupet om jeg får lov av brudeparet