Innlegget inneholder annonselenker.

Høstmoten – den elsker jeg. Dere som følger meg vet jo hvor glad jeg er i høsten – spesielt fordi høstgarderoben min er bedre og mer variert enn de andre. Jeg har utallige boots, titalls kåper og skinnjakker, mange deilige strikkejakker og store ullskjerf. Høsten er varm og komfortabel, og jeg er SÅ klar for å tre på meg ullstrømpene, capen og toppluen med pelsdusk. Er ikke dere? Det meste er på plass, men jeg mangler fortsatt en classy hatt, noen mørkere solbriller og en lang, deilig cape. Fler enn meg som falt pladask for den i kollasjen under? Dessverre er den fra Etsy.com, og med en halvstiv pris fra før av blir den ikke billigere med moms, toll og shipping.. Men jeg kikker på en fra DAY og Malene Birger som er litt rimeligere i pris. Husk at dere faktisk betaler for kvalitet da, så koster den en tusenlapp eller to så er det faktisk et plagg du kan ha i 20 år om du tar godt vare på det. Spesielt de med ull – eller kasjmirblanding! Jeg har blitt mye flinkere til å investere i plagg. Det er mer miljøvennlig, mer humant med tanke på arbeidsforholdene til de som syr plaggene og i lengden kan det faktisk lønne seg økonomisk også. Hvor mange av oss jenter har vel ikke kjøpt en haug med klær fra HM, Cubus og Lindex som aldri ble brukt?

colfa

Sommeren er på hell, og det begynner sakte men sikkert å bli kaldere i luften. Hjemme har vi allerede satt igang varmekablene, og i den anledning satt jeg UGG tøflene på ønskelisten. Jeg bestilte de først fra Miinto, men de kunne plutselig ikke levere varen jeg hadde bestilt. Heldigvis hadde jeg et gående samarbeid med Footway fra i fjor, så de sendte meg favoritt-tøflene i posten. Tidligere har jeg brukt billigtøfler fra de store butikkjedene, men nå ønsker jeg meg et par som kan vare noen år. UGG dakota er laget av lær og ull, og har en beskyttende gummisåle under som passer spesielt bra for meg som har harde flisegulv hjemme i leiligheten. UGG er kjent for å levere kvalitet og varme, og det er akkurat det jeg var på jakt etter. Du finner samme tøfler som meg her.

ugg

Jeg har også vært så heldig å få tilsendt de råflotte fultonboots’ene fra Michael Kors. Jeg har alltid ønsket meg strandsandalene, men disse er jo mye mer handy nå på høsten. De er regntette også, så her får du virkelig valuta for pengene! Og best av alt: de er på salg til under 900 kroner! Du finner skoene her. Løp og kjøp – jeg er hvertfall kjempefornøyd med fottøyet mitt denne sesongen!

IMG_9780

– PS: footway fører også sommerens heteste trend, Birkenstock! – 

I samarbeid med Footway.no får jeg nå lov å dele ut ett par sko til en heldig leser! Det eneste du trenger å gjøre er å gå inn på denne nettbutikken og legge igjen lenken til favorittparet i kommentarfeltet. Det er også et lite pluss om du liker Footway på Facebook og Instagram. Vinneren kåres neste fredag! Lykke til