Jeg er fortsatt ikke helt fornøyd, men slik ser hvertfall spiseplassen ut foreløpig. Jeg trives best med duse farger, og etter min mening er det litt for mye rot i dette bildet. Rosene skulle gjerne hvert hvite istedenfor rosa, hyllen skulle gjerne vært tapetsert istedenfor å stå slik som den er, og colaflaskene på hyllen må få seg en ny hedersplass. Skjønner dere tegninga? Noen vil vel kanskje kalle det galskap, haha. Colaflaskene har forresten navnene Benedicte og Stian skrevet på seg, så det er derfor de er så viktige for oss. Svigermor fant de og ga de til oss etter flere uker med leting fra min side, og jeg digger at vi endelig har fått tak i dem. Hele hyllen skal bort og erstattes med et stort bilde. Bildet har jeg allerede funnet på Kremmerhuset sammen med en liste av andre ting jeg gjerne skulle hatt. Blir jeg noensinne fornøyd – egentlig? Jeg tviler. Hjertet mitt ligger i interiør. Og som dere ser så interesserer jeg meg jo for mote, skjønnhet og trening også, for DET-NYE har fått hedersplassen på konsollbordet, og jeg kan ikke vente med å bla meg gjennom alle disse magasinene jeg ikke har fått tid til å lese gjennom de siste to ukene. Så.. hva syntes dere?

IMG_1552 IMG_1556

Hva tenker dere om idèen min om å tapetsere hyllen? Jeg tenkte å spikre på et par tynne sponplater og tapetsere de med en kul brokadetapet. Disse expedit-hyllene blir så fort rotete, og er det noe jeg hater så er det rot. Har dere noen kulere idèer kanskje?

IMG_1532

Helt i slutten av innlegget vil jeg bare anbefale alle som ønsker lengre hår, bedre hud og sterkere negler å begynne på B-vitamin tilskudd. Se så langt håret mitt har blitt på de to månedene jeg har tatt vitaminene! Jeg kjøper mine fra Nycomed – Boots apotek.

Jeg tror de heter Nycomed B-vitamin kompleks ♥