comol

 Disse fikk jeg prøve for første gang på Roskilde i fjor, og jeg har vært frelst helt siden da. Jeg fikk de sponset siden jeg jobbet som blogger på festivalen, og de reddet seriøst huden min hele den sommeren. Jeg har aldri hatt så fin hud som jeg hadde på Roskilde! Utrolig hvor mye det har å si å bruke riktig renseteknikk på huden – for ikke å snakke om å være ute i frisk luft til alle døgnets tider. Nå har jeg fått en ny pakke i posten av VITA, og jeg gleder meg til å pleie huden min med disse deilige, knudrete renseserviettene. På den ene siden av servietten er de fløyelsmyke og velduftende, og på den andre stikker det små korn ut som peeler huden og gjør den matt og ren i porene. Om man skal gå til innkjøp av ett produkt dette året, så er det virkelig dette. De koster 89,- kroner for åtte stykker, og du finner de på Vita eller i nettbutikken her. Alle som var med meg på Roskilde fikk prøve disse, og samtlige elsket det rene resultatet de oppnådde etter denne enkle rensen. Dette produktet er bare helt fantastisk – må prøves ♥ 

comm