IMG_9515

Flanellskjorten bor på skuldrene mine sammen med capen og skjerfet. Sammen er de ett must, og jeg har rukket å ordne meg en god samling med disse favorittene. Noen er nedarvet fra pappa, noen har jeg kjøpt selv. Foreløpig er det herreavdelingen på Carlings som har majoriteten i skjortesamlingen, men nå ser jeg jo at Nelly også har fått inn en del. Selv har jeg skaffet meg den første i kollasjen, men du skal ikke se bort ifra at det blir et par til med hjem! Flanellskjorten kan styles med alt – enten det er jeans, skjørt, kjole, shorts eller tights. I noen tilfeller seg den best ut på skuldrene, og i andre knyter jeg den bare rundt hoftene og drar på meg en skinnjakke. Det er høst folkens, og det betyr at det er lov å kle seg comfy, casual og classy på en og samme tid. Nyt!

nel

1. SORT HER / 2. GRØNN HER / 3. RØD HER 4. RØD HER / 5. BLÅ HER

adlinks