– innlegget inneholder annonselenker – 

IMG_1633 IMG_1638IMG_1635

1. Jeg starter dagen med å vaske over ansiktet med en varm og fuktig mikrofiberklut fra Linda Johansen. Microfiberklutene er en billig gjenbruksvare som kan vare «for alltid» om du tar godt vare på den. Klutene vaskes på finvask eller 40 grader – dette er for at de skal holde på de gode egenskapene et mikrofiberprodukt har. Linda Johansens kommer i utseendet som en vott, og de får du tak i her: tre votter for kun 169 kroner.

2. Etter dette smører jeg inn huden med Silky Rose Serum eller Hydra Gold Serum. I skrivende stund er jeg tom for roseoljen, men begge disse fungerer godt under både dagkrem og sminke. Oljen passer for all slags hud, men egner seg spesielt for meg som opplever tørre områder på haken og nesen. Begge oljene har vunnet prisen for årets produkt i Cosmopolitan og InStyles beauty guide!

3. Etter dette påfører jeg en ny dagkrem fra Sensilis. Disse kremene kommer i forskjellige krukker for forskjellig hud. Jeg har den som heter «deep hydrating» for tørr hud, og foreløpig er dette en av de beste fuktighetskremene jeg har prøvd. Den er ikke for tynn, ikke for fet – og hittil har den holdt urenhetene unna.

4. Neste steg er primer og make-up. Utover dagen holder jeg huden ved like ved å spraye litt facemist i ansiktet. Jeg har den med hvit te fra Maya Water. Den er utrolig kjekk å ha med seg i vesken, enten du er ute på farten, ute å flyr med dårlig aircondition eller om du sitter fler timer bak pc-skjermen. Min er fra Coverbrands.

 IMG_1632

1. Etter en lang dag med jobb, møter, stress og kaffe smører jeg inn huden med rensekrem fra Linda Johansen. Denne lukter deilig mint og det virker på huden som om den åpner porene slik at den blir mer mottagelige for de andre produktene som kommer senere. Huden min føles såå frisk etter jeg har brukt denne!

2. Nå vasker jeg ansiktet med microfibervotter igjen – dette er for å få bort sminkerester og rester av rensekremen. Deretter peeler jeg huden med servietter fra Comodynes – dette har jeg skrevet om tidligere, og jeg er helt frelst! Til tider bruker jeg også en tonicspray fra Linda Johansen – denne matter ned huden og fjerner all form for fett og oljer fra huden min.

3. Til slutt gjentar jeg rutinen fra tidligere på dagen og har på oljer og fuktighetskrem. For å holde produktene bakteriefrie bruker jeg pensler, spraybokser og små plast – og treskjeer til å påføre produktene. Dette gjør jeg for å være proaktiv mot uønskede kviser og urenheter.

IMG_1647

– skriv inn rabattkoden «benedicte» i handlekurven på lindajohansen.no for å få 15% rabatt på hele kjøpet –