IMG_1650 IMG_1657

God morgen! I dag begynner jeg ikke på jobb før klokken 13, så jeg har god tid til å oppdatere. I skrivende stund sitter jeg godt plassert ved spisestuen og inntar en deilig iste jeg lagde i går. Her kommer oppskriften: kok opp en og en halv liter vann i en vannkoker eller kjele. Tilsett fire poser valfri te og la det trekke i 20 minutter. Tilsett noen dråper stevia eller et par teskjeer sukrin om du ikke ønsker noen smakstilsetning. Ha så i saften fra en halv sitron, og sett flasken med te i kjøleskapet. Vent til vannet har kjølt seg av litt før du heller det over på flaske. Det gjelder spesielt om du ønsker å ha teen på en karaffel som jeg gjør! Jeg har brukt en sitronte fra Lipton. Denne er laget på grønne te-blader og virker også bra som detox og påvirker forbrenningen. En perfekt måte å starte dagen på!