IMG_1672 IMG_1673 IMG_1674

Skjermbilde 2014-09-03 kl. 19.52.30

Åh, dere aner ikke hvor irriterende denne dagen har vært for meg! Jeg har vært så heldig å dra på meg en heftig forkjølelse, og i skrivende stund har jeg brukt 24 timer av livet mitt i sengen. Ok, det var løgn. Jeg var faktisk en hel time i boblebadet istad. Greia som gjør meg så irritert er at jeg har støv på hjernen. Man skulle kanskje ikke tro det, men jeg er av den typen som omtrent går inn i en depresjon om det ikke er ryddig og oversiktlig rundt meg. Og selv om jeg er syk, så føler jeg et behov for å rydde. Vaske alle mulige overflater, støvsuge, sortere – og vaske klær. Selv når energien er på minusstadiet ser du meg med en klut i hånda. Vet dere egentlig hvor irriterende det er? Jeg bruker sikkert mye lenger tid på å bli frisk enn det normale folk gjør, for jeg klarer jo ikke å slappe av så lenge det ligger et brukt sokkepar på gulvet. Jeg håper det er fler som har det slik? Uansett, nok om det. Jeg har fått sett en hel sesong med «Friends» og jeg har slukt 24 (!) sushibiter iløpet av de siste fem timene. Med andre ord er jeg stapp mett og lykkelig selv om jeg er syk. Det eneste som mangler nå er DUGGs nye pæresorbet. Samboeren tok den med hjem i går og GODDAMN den var digg! Syke jenter fortjener is. Er dere ikke enige? Nå skal jeg fortsette der jeg slapp i DET NYE. Ha en fin kveld