Etter en ukes sykefravær er jeg endelig tilbake igjen! Når jeg er sykmeldt så sykmelder jeg meg fra alt. Jobb, blogg, møter, venner og andre sosiale sammenkomster. Den siste uken har bydd på svettetokter og feber, snørr, sår hals og tørrhoste. Digg? Ikke veldig. Jeg gikk glipp av to bloggeventer, både chilensk aften på The View i Oslo OG årets brillemodell i regi av Specsavers. Jeg hater å gå glipp av ting – spesielt ting som kan relateres til blogging og nye bekjentskaper. Jeg har klart å se tre sesonger med «Friends» den siste uken, noe som er helt latterlig med tanke på at det er over 65 episoder 😀 Jeg har sikkert lagt på meg fem kilo den seneste uken! Jeg har også spist ufattelig mye drittmat i form av take-away (damn you, just-eat) så nå er det virkelig blåmandag og en ny start med nytt kosthold og strenge treningsrutiner. Jeg starter allerede i kveld med en deilig joggetur og en spinatsalat med kyllingfilet, brokkoli og aspargesbønner. Go green 

IMG_1605 IMG_1609

Jeg er forresten verdens dårligste på å lage fine og søte hårfrisyrer. Det blir som regel en hestehale eller dott. Vet dere om en bra tutorial eller kanal jeg kan sjekke ut på Youtube for å lære litt? Misunner alle som klarer å lage hodebunnsfletter og what-not! Dette er hvertfall hva jeg fikk til i dag. Er det lov å føle seg litt stolt? Haha!