I dag rakk jeg innom posten og byen før jobb, og jeg fikk med meg utrolig mange skatter hjem! Både i form av sponsede produkter fra Tivoli Radio og Perlehengeren, men også et par innkjøp på favorittbutikken i Drammen, nemlig Timalu. Jeg hadde planlagt å kjøpe Acne Canada grey melange en stund, men da jeg så macetuiet fra MBMJ måtte jeg bare slå til. Jeg har tenkt på dette etuiet siden jeg var i Berlin i fjor og så det på KaDeWe shoppingsenter, men da kunne jeg ikke ta meg råd. Vi ble nemlig robbet på hotellrommet, så jeg hadde et utrolig stramt shoppingbudsjett den uken – basert på kredittkort. Nedtur! (Litt ironisk at tyske Rammstein kom på radioen nå kjenner jeg) Nå er hvertfall begge skattene mine, og jeg gleder meg nesten til at det blir kjølig nok i luften til at jeg kan bruke skjerfet 

IMG_1684IMG_1686 IMG_1687