– innlegget inneholder annonselenker i samarbeid med perlehengeren.no – 

I går mottok jeg en hyggelig gave fra Perlehengeren – dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor lenge jeg har vært på jakt etter den perfekte kleshengeren, og jeg trodde jo Lisbeth Dahl var dronningen over alle perlehengere. Det var før jeg fikk vite om Kristine og hennes lille familiebedrift som bare forhandler perlehengere! Er det en ting jeg vet, så er det at firmaer som kun fører ett produkt virkelig stoler på produktet sitt, og det er jo fint å vite for oss som sitter hjemme og skal handle noe vi ikke har sett over internett! Disse hengerne finnes i to forskjellige farger (perler for kvinner og sorte krystaller for menn) og i barnestørrelser – og jeg er såå heldig som har fått tilsendt alle typene! Jeg har riktignok ikke barn, men jeg har en bortskjemt chihuahua med en del klesplagg, så han skal få æren av å få klærne sine hengt på perlehenger på lik linje som meg og Stian. Kleshengerne koster 49,- kroner, og 39,- for barnestørrelsen. Og best av alt – Perlehengeren garanterer med livstid på produktene sine! Disse kan du altså ha til du gravlegges! Perlehengerne fås kjøpt her 

IMG_1690 IMG_1701 IMG_1707

– en nysgjerrig og fornøyd liten chihuahuagutt –