God ettermiddag! Det er torsdag, og snart helg – og jeg sliter litt med å finne ut hva jeg skal bruke helgen min på. Jeg er invitert til Porsgrunn på konsert og i bursdag i Drammen, men jeg tror kanskje jeg skal klare å kombinere begge ved å tilbringe fredagen nede i sør, og lørdagen i hjembyen. Kroppen er på diett, og jeg prøver så godt jeg kan å holde meg unna karbohydrater og gluten da jeg skal prøve å medisinere stoffskiftet gjennom mat, men da betyr det også at man skal kutte alkoholen – noe som er utrolig mye vanskeligere enn man skulle trodd når det kommer til sosiale sammenkomster som dette. I dag starter jeg morgenen hos legen på en sinnsykt dårlig måte. Jeg skulle enkelt og greit innom for å ta noen blodprøver i forbindelse med stoffskifte og en eventuell doseendring, men tror du de klarte å finne årene mine? Neida. Etter å ha vært på legekontoret ble jeg sendt til sykehuset for at de skulle få prøve der. Det endte med at jeg dro hjem uten å få tatt en jævla blodprøve. Fler som har det slik? Fatter ikke at en sykepleier gidder å tape mot en ussel blodåre. Jeg hadde hvertfall ikke gitt meg før jeg fant den 😉

IMG_1745IMG_1676 IMG_1757