– innlegget inneholder annonselenger og er skrevet i samarbeid med likenshare.no – 

I helgen ble jeg valgt ut som radioambassadør for den nye Tivoli DAB-radioen «Albergo», og i går fikk jeg denne herligheten hjem i posten. Jeg fikk selv velge farge, og siden jeg ikke er så crazy på farger når det kommer til interiør gikk jeg for en kremhvit versjon. DAB står for digital audio broadcasting (noe jeg virkelig ikke visste fra før av!) og tar over for de gamle FM-radioene vi brukte før. Det er faktisk slik at det slutter å brukes FM-signaler iløpet av 2017, så skaff deg en DAB-radio før de øker i pris! Det som kjennetegner DAB er at alt er digitalt. Radioen har fortsatt en antenne på toppen, men signalet er bedre, noe som betyr at du får inn hundrevis av fler kanaler og en ekstrem god lyd. På toppen av dette kan du koble deg på via bluetooth, så du kan gjerne spille av favorittlisten fra Spotify! Samboeren min er daglig leder i eget lyd – og lysfirma (link her) og jeg lot han ta en kikk på radioen. Han mente den hadde så bra lyd som det overhodet er mulig å få inn i en så liten kasse, og at lyden nesten kan sammenliknes med hans eget THX-system til 40 000,- kroner – om du matcher størrelsene på høyttalerne, naturligvis. Radioen skrur seg automatisk inn på riktig dato og tid, og jeg ble selvfølgelig litt ekstra glad da den automatisk valgte Radio Rock som første kanal på listen! Den fine med denne er at den har et stort display, så du til enhver tid vet hvilken låt som spilles av. Det følger også med en fjernkontroll slik at du kan styre lyden fra f.eks badekaret! Du kan tro jeg liker denne lille saken. Meld dere inn i Likenshare, så får dere kanskje dele noen test-oppdrag med meg 

alb

 – du kan kjøpe radioen her for 2499,- kroner –