Dette er et innlegg som er utrolig populært å lage videoer på blant bloggere i dag, men jeg velger å ta det i tekst. Her har jeg ikke tatt med forsiden og de vanlige appene som følger med iphone – facebook er heller ikke med i dette innlegget da den sitter festet til startsiden på de nyeste iphone-telefonene. Her er mine mest brukte apps – delt opp i ulike kategorier. I kategorien «annet» legger jeg alt som ikke hører innen film, musikk, bilderedigeringer og sosiale medier. Her finner du YR, Finn.no, Mattilbud, Big day lite, Ebay, nettbank, snarvei til bloggen min, «been» og google chrome. Dere vet hva de fleste av disse appene er, men her er litt info:

Mattilbud – finn ut hva som er på tilbud i de forskjellige butikkene! Jeg er ikke gjerrig, men jeg liker gode tilbud. Jeg liker å kunne fylle fryseren min med matfavorittene, og det hjelper denne appen meg med. Jeg fyller kjøleskapet hver mandag og bruker også denne appen som inspirasjon til handlelista. Om butikkene er i nærheten kjører jeg gjerne innom 2-3 stykker. Alt for å spare litt penger! For det er vel ikke morsomt å bruke penger på mat – er det vel?

365 Big Day Lite – den berømte appen som teller ned dager til et event. Enten du skal flytte inn i ny leilighet, få barn eller dra på ferie – denne gjør deg glad. Nå er det for eksempel bare 21 dager til jeg kan ta høstferie! Nå har jeg altså bare tre uker på meg til å finne ut hvor jeg skal tilbringe den..

Benedicte.femelle.no – så selvopptatt er jeg faktisk! Neida, men det er faktisk kjekt å ha en snarvei til sin egen blogg slik at man slipper å søke den opp i safari hver gang man skal inn å sjekke hvordan f.eks det nye designet ser ut. Jeg regner med dere vet hvordan dere lager snarveier på iphone? Om ikke, spør.

WordPress – denne appen ligger gjemt på side to under kategorien «annet». Jeg burde kanskje lage en egen bloggkategori? Ja, det skal jeg gjøre! Uansett. Her kan jeg blogge fra mobilen, publisere, endre, lagre forhåndspubliserte innlegg, godkjenne kommentarer osv. Denne reddet meg på Roskilde og Hove – I’ll tell you thah!

Been – her kan du finne ut hvor mye du har sett av verden. Jeg tror jeg har sett 19% av Europa og 5% av Asia – om jeg husker riktig!

app

– kategorien «social» regner jeg med dere er kjent med, så den trenger jeg ikke skrive mer om – 

Kategorien «film» – her har jeg snarvei til Youtube, tilgang til Viaplay og netflixkontoen min. Når jeg er på fly, tog eller er passasjer i bil er det kjekt å ha noe å finne på – ihvertfall når jeg har 4G tilgjengelig. Når jeg ikke har nett bruker jeg Viaplay. Viaplay fungerer som Spotify, så her kan du altså laste ned spillelister med serier og filmer på samme måte som på Spotify. Jeg har for eksempel hele Cougar Town på ipaden slik at jeg har noe å se på mens jeg står på ellipsemaskinen på treningssenteret. 

Instaframe – her lager jeg alle kollasjene jeg publiserer på Instagram. Her kan jeg legge på rammer og sette sammen fler bilder.

VSCO cam – denne appen ser jeg alle bruker (sjekk hashtagfeltet på Instagram!) men jeg har ikke rukket å bli så godt kjent med den ennå. Jeg ser hvertfall at man kan redigere bilder og legge på litt fler filter enn man kan i Instagram-appen. Foreløpig er jeg ingen fan, men kanskje jeg bruker denne appen mer når jeg blir kjent med den?

Instasize – denne bruker jeg ofte! Her kan jeg laste opp bilder fra biblioteket slik at hele bildet synes på Instagram! Jeg er så lei den kvadratiske bildeformen, så jeg bruker denne appen innimellom for å få frem f.eks et antrekk. Etter du har funnet bildet du ønsker å bruke laster du det opp og screenshotter det for å laste det opp på nytt i Instagram ♥