God kveld! I dag tenkte jeg å gi dere et supernyttig tips til hvordan dere kan spare penger på nettshoppingen! Hver eneste gang jeg skal handle på nett klikker jeg meg innom Ebay først. Jeg har falt i fellen så utrolig mange ganger, og har nå innsett hvor mye billigere Ebay er i forhold til andre nettbutikker. Tidligere har jeg samarbeidet med både Sheinside og Modekungen.se, og begge handler fra Ebay og selger videre til kundene sine. Nå skal jeg lære dere et supertips, og det er å ikke ta bloggernes ord for «god fisk». Sjekk Ebay først – alltid! I denne kollasjen har jeg samlet fjorten ting som er billigere på Ebay enn i Norge eller på andre nettbutikker:

ebay

1. Kamerautstyr. Minnekort, batterier, ladere, linser – alt er billigere på Ebay. // 2. Sminke – både merkevarer og andre produkter. // 3. Sminkekoster – du har ingen garanti for at det er naturbørster eller ekte hår, men hva har du å tape når 60 koster koster 50 kroner? // 4. Deksler til mobiltelefoner. Moschino-deksler til 700 kroner? Nei takk, de handler jeg for en hundrelapp på Ebay. // 5. Klær – spesielt kåper. Hvor mye har du å tape når du finner en cape i perfekt farge og størrelse – til 100 kroner? // 6. Håraccessoarer – blomsterkrans, hårstrikk, spenner, donuta, bandana – uansett hva du skal ha så finner du det på ebay til en tiendedel av prisen! // 7. Smykker fra kjente designere. Jeg kjøpte et authentic Michael Kors armbånd for 150 kroner, med garantibevis! // 8. Solbriller og nerdebriller – fra 1,- krone per stykk. // 9. Vesker. Herregud, så mye fine vesker! Her finner du fine, liknende kopivarer (uten at det er plagiat), men også ekte merkevarer med budrunde. // 10. Håndkler og microfiber – løp å kjøp! // 11. Duftlys. Enten du ønsker merkevaren Voluspa eller IKEA-kvalitet – det er billigere på Ebay.