Åh, dere kan tro jeg gleder meg til kaldere vær! Det er nesten litt grusomt å si, men gjett om jeg skal rocke høsten i disse flotte skoene fra Primeboots! Disse er jo overalt i media om dagen, og det er jo ikke rart. Skinnets kvalitet er helt fantastisk, detaljene i slitt gull gir deg den gamle gruevfølelsen, og høyden er upåklagelig – og ikke minst superhot denne sesongen. Jeg elsker detaljene, spesielt glidelåsen bak som for meg symboliserer designeren og merkevaren. Jeg har alltid hatt en ting for disse såkalte gruvestøvlene (eller piratstøvlene, som jeg gjerne kaller dem) sammen med en hvit tunika – gjerne en fra JensPirateBooty! Tilføy noen kule leddringer, beachhair og en kul, slitt shorts så kan man også bruke disse støvlene på sommeren. Elsk! Dersom dere har lyst på de samme skoene anbefaler jeg dere å kjøpe de gjennom Footway.no her. De har nedbetalingsplan gjennom Klarna, så du trenger ikke tømme lommeboken med en gang heller! ♥

collageprime

– mine støvler i kollasjen under er sponset av Footway.no – 

collageprimneb