I dag sender jeg en tanke til de som sitter alene. De som kun ønsker seg noen å se IDOL med, noen å dele et glass vin med og noen å dele en god middag med. De eldre som gjennom årene har mistet de nærmeste. De unge og misforståtte som aldri blir invitert med på fester og jentekvelder. De foreldre som sitter igjen uten sine barn – og barna som sitter igjen uten sine foreldre. Send en tanke til de som har mistet noen, og de som kanskje aldri har hatt noen. Ensomhet rammer alle mennesker i alle aldre. På forskjellige nivåer, men likevel – det er den samme følelsen. Den samme mangelen. Nå florerer det av kontaktannonser på nett, og det er jo et skritt i riktig retning – men likevel. Jeg kunne ønske jeg hadde tid til å besøke de alle – gjøre dagen litt mer overkommelig, om bare for en stund. For hvor mange tror du ikke sitter hjemme i stuen sin nå, og føler på ensomheten? Kanskje de sitter ved en gravstein og savner noen de elsker – kanskje de er innlagt ved en institusjon uten noen på besøkslisten? Denne helgen ber jeg dere gjøre en forskjell. Ring bestemoren, bestefaren, oldemor eller oldefar. Bak en kake til den ensomme naboen. Inviter et nytt menneske hjem til deg på jentekveld eller fest. Lys opp noens hverdag. Det skal så lite til, og vi kan alle gjøre en forskjell ♥

Skjermbilde 2013-11-11 kl. 19.35.29