IMG_9198.jpg

Skjermbilde 2014-09-22 kl. 19.39.52IMG_1819 IMG_1831

I dette innlegget har jeg tatt med de tingene jeg pleier å ha i vesken i hverdagen. Da tenker jeg ikke kun på jobb, men gjerne på cafèbesøk, venninnebesøk, familiebesøk eller bare når jeg er ute på farten eller skal på et event. Jeg har blitt kalt sigøyner i flere år, spesielt av kjæresten min som kaller vesken min «gypsybaggen», så det er klart jeg har med meg mye når jeg er ute av huset. Vesken min er fra Michael Kors, er 15 tommer stor og er spesiallaget for Apple-produkter. Jeg har Jet Set Tote baggen i saffiano-lær. Vesken, macbooken, ipaden, mobiltelefonen og mobildekselet (som også er fra Michael Kors) finner du her. Sminkepungen er fra Louis Vuitton, macbookcoveret er fra Marc by Marc Jacobs, skjerfet er fra Acne Studios, Solbrillene «starstruck» er fra Wildfox, sminkeserviettene er fra Comodynes og favorittleppepomaden min er produsert av Lipsyl – og er forresten helt fantastisk! Jeg har alltid med meg kameraet mitt, et skjerf om høsten, et par solbriller på dårlige dager, sminkefjerner om jeg bestemmer meg for å overnatte et sted eller ta solarium, og selvfølgelig nøkler til både bil, hus og jobb. Noe jeg ikke har tatt bilde av er ELLE, KK eller DET NYE. Jeg pleier alltid å ha med meg et magasin i tilfelle jeg opplever ventetid, og disse tre er mine favoritter. Hva har du i vesken din? ♥