Hallo alle sammen! Nå er nomineringen til Vixen Blog Award i full gang, og jeg vil derfor be dere stemme på favorittbloggerne deres i de ulike kategoriene. I år er det tre nye kategorier, nemlig «årets matblogg», «årets livsstilsblogg» og «årets instagram» og jeg håper dere bruker «stemmeretten» deres godt! Ler. Se de ulike kategoriene her, og husk å nominere meg om du liker arbeidet mitt! I fjor ble jeg syk under finalen så jeg rakk dessverre ikke å få med meg den store festen, men neste finalerunde er i januar og da skal jeg klore meg fast til en plass blant publikum! Jeg føler jeg har gått glipp av så mye dette året på grunn av sykdom og jobb. Jeg elsker jo å gå på bloggeventer, men det kommer alltid noe i veien. Neste event er en liten helaften med Femelle-jentene på Bloggers Inn (Scandic, Oslo) og siden jeg har en såpass sentral del i planleggingen MÅ jeg jo bare få det med meg! Dette blir en herlig høst, dere.

vixen1vix2

– nominer meg gjerne i kategoriene «årets nykommer», «årets skjønnhetsblogg», «årets blogger» eller «årets livsstilsblogg» – 

Når det kommer til Vixen Blog Awards er jeg litt lei av at det er de samme gamle traverne som stikker av med prisene hvert år. Jeg forstår jo at de får stemmer, for disse jentene er jo helt fantastiske – og ikke minst etablerte, men det hadde jo vært morsomt om noen nye, yngre hadde vunnet en gang også? Etter å ha sett Det-Nye jenta vil jeg også gi min ungblogg-stemme til Åshild bak Wossa.blogg.no. Herlig jente! Og jeg vet hvertfall at mine favorittbloggere Eirik Kristiansen og Kristina Andersen skal få hver sin stemme fra denne bloggeren, men hva dere velger å bruke deres stemme på er selvfølgelig helt opp til dere! Ha en strålende dag videre – og du, trykk på knappen under da vel ♥

badge-nominér-rosa