Skjermbilde 2014-07-08 kl. 18.16.44Skjermbilde 2014-07-09 kl. 21.27.31

God morgen, alle sammen! Selv våknet jeg før syv, og for min del er det alt for tidlig. Jeg er en natteravn, så jeg klarer ikke legge meg tidlig uansett hvor hardt jeg prøver! Vel.. Nå er det kun tre uker til jeg drar til Stavanger med jobben, og jeg er så gira! Hvorfor? Jo, jeg har nemlig aldri vært på vestlandet før! Jeg har vært på sykkeltur til Flom via Rallarvegen, men det teller ikke på lik måte. Jeg skal på rådgiversamling på Thon Hotel Maritim, på omvisning og middag på Oljemuseet og kanskje jeg rekker en liten time med shopping i byen? Jeg er som sagt ikke kjent, og jeg aner faktisk ikke hvilke butikker de har eller hvor jeg kan finne et kjøpesenter. Så om du bor i Stavanger eller er kjent i byen, ta kontakt. Jeg er nemlig helt blank! Jeg er fortsatt usikker på om det blir en eller to overnattinger, om det blir fly eller tog, og om jeg i det hele tatt får tid til å sett på byen – men det blir deilig å komme seg litt vekk fra vanene i Drammen ♥