I dag startet dagen min så tidlig som åtte – igjen helt frivillig. Jeg har fått gjort utrolig mye nyttig, og det er så deilig å kunne innta badekaret nå med god samvittighet! Jeg startet dagen med å ta blodprøver hos legen for å sjekke hvordan ting ligger an med stoffskiftet. De klarte nemlig ikke å finne blogårene mine sist, men heldigvis gikk det fint i dag. Etter dette dro jeg hjem og fikk frokost av samboeren min, og etter jeg slukte tre egg og røkt lakseloin laget jeg meg en juice med den nye juicemaskinen min – som jeg forresten elsker! Stian var ikke så glad i stangsellerismaken, så jeg drakk opp begge glassene og har nå fått i meg ca 10 frukt og grønnsaker på egenhånd! Etter å ha startet dagen tidlig på en sunn måte tok jeg like greit med meg bikkjene opp på Spiralen i Drammen og gikk åtte kilometeren rundt spiraltoppen. Dessverre frøs jeg litt i 2XU-tightsen min i dag, så jeg pakker bort den for sesongen og legger den heller klar i treningsbaggen til jeg skal på Fresh Fitness og trene innendørs. Nå kommer vinteren dere, hold dere fast!

IMG_1864

– tøflene er fra UGG og de får du tak i for 1600,- kroner hos Footway – 

IMG_1852 IMG_1855  IMG_1865

Jeg har også fått tre pakker på døren. En fra Marina Miracle som jeg samarbeider med (de har fått en ny oppskrift på vippeserumet, så jeg fikk den oppdaterte versjonen i dag) en stoor pakke fra Viphuset.no og en fra Go Green. I dag skal jeg henge opp VITA EOS fjærlampen på soverommet og teste ut Go Greens nye gryteretter. Alt dette skal jeg selvfølgelig skrive om i egne innlegg senere denne uken. Håper alle har en fin dag, og at det kanskje er litt varmere hos dere. Nå hopper jeg i badekaret med den nye itgaven av DET NYE. Gleder meg til å lese om solstrålen Åshild som også er avbildet på coveret! Vi blogges  ♥