Har dere hørt om Marina Miracle? Om dere har fulgt med her så har dere hvertfall det. Jeg har i sommer testet ansiktsserumet, og er strålende fornøyd! Dessverre har jeg en hormonell ubalanse som gjør at jeg har akne på haken uansett hva jeg gjør, men disse oljene etterlater hvertfall resten av huden fløyelsmyk, velduftende og pen! Siden jeg har hatt vippeextensions har jeg ikke fått testet dette serumet før nå, og siden det har kommet en oppdatert versjon av serumet fikk jeg det hjem i posten. Serumet påfører jeg hver kveld før jeg går å legger meg, eller to ganger om dagen på sminkefrie dager. Denne kan også brukes på bryn og er ypperlig for dere som kanskje overnappet brynene tilbake i tid! Heldigvis var jeg ikke en av de, for jeg elsker kraftige bryn! Men nå kan du få drømmebrynene du også – så hvorfor ikke gi det en sjanse? Jeg skal oppdatere dere med før – og etterbilder, så får vi se om serumet holder det som loves 🙂 Serumet inneholder pleiende arganolje fra Marokko, vitamin B5 og E, mandelolje som hindrer håravfall og castorolje som stimulerer hårvekst på en 100 % naturlig måte. Produktet er 80 % økologisk og selvfølgelig ikke testet på dyr! De er også fri for parfyme og parabener og produsert i vårt kjære hjemland!

IMG_1855IMG_1856

Du får tak i vippeserumet for 349,- her ♥