God morgen, alle sammen! For et fantastisk vær å våkne til! Selv sto jeg opp sent, for jeg var nemlig innlagt på sykehuset i går. De trodde blindtarmen hadde sprukket, men det var bare en betennelse, noe som kan være ganske farlig i seg selv. Jeg fikk beskjed om å holde meg hjemme, men i dag skal jeg både ut på tur til Spiralen for å løpe 10 KM, og til Porsgrunn for å nyte et par drinker på byen! Jeg har rett og slett ikke tid til å være syk i dag, så da later jeg som om alt er i skjønneste orden. Jeg tok samme runden på tirsdag og da oppdaget jeg at det var litt kaldt i 2XU-tightsen, så i dag er det på med kompresjonstøyet jeg fikk sponset av Under Armour tidligere i år. I dag er planen å jogge alene med hundene, rett og slett for å koble av litt. Utnytte tankene litt og bare nyte skogen og det fine været. Håper dere har noen hyggelige planer for kvelden!
Skjermbilde 2013-11-21 kl. 15.03.35  IMG_1875

 – I går fikk jeg forresten en spennende pakke tilsendt av Swiss Clinic. Gleder meg til å teste ut produktene i tiden fremover! ♥ –