Phew, endelig hjemme, ferdigdusjet og trygt plassert i sofaen med koseplaggene på kroppen og Friends på skjermen! Det er så deilig å kunne legge seg i sofaen med god samvittighet slik som i dag. Det gjorde jeg forøvrig i går også, for da kom nemlig mamma på besøk og vi ryddet og vasket hele leiligheten – OG uteplassen! Nå kan vinteren bare komme, jeg er klar! Nå har jeg blandet meg en drink med elektrolytter for å få litt påfyll og stabilisere væskebalansen i kroppen etter joggeturen. Denne lagde jeg enkelt med voss-vann, kokosvann og sitronskiver. Sitron og kokos er naturlig rik på elektrolytter og passer bra sammen med en proteinshake etter trening! Jeg har også fått et par spørsmål om hva jeg spiser før trening, og det er enkelt: så lite som mulig! Jeg tar gjerne med meg en banan på turen, men jeg orker ikke løpe på full mage. Annet enn dette drikker jeg denne deilige pre-workoutproduktet fra Proteinfabrikken. For de som ikke har smakt denne- løp og kjøp! Vannmelonsmaken er såå god!

IMG_194110641086_10154655179860252_3581036666229543798_n

I morgen åpner forresten Fresh Fitness på strømsøsiden i Drammen! Møt opp klokken 10 og få gode rabatter på innmelding, eller meld deg inn på hjemmesiden her. Fresh Fitness har lenge vært mitt andre hjem, og det er denne kjeden jeg trives best i. Nå har vi to avdelinger i Drammen, og med de snille prisene er det INGEN unnskyldning! Jeg bruker alltid naturen på sommeren, men nå begynner været å by på treningssenterstemning igjen, så i morgen er jeg i gang igjen jeg også. I dag skal jeg oppdatere spotify-listen min «fitness» også, så følg med om du trenger litt treningsinspirasjon! Ha en fortsatt sprek uke ♥