Det er fredag, så hva skjer a? Åh, det er helg – og det føles såå fortjent! Jeg har ikke gjort annet enn å jobbe og sove denne uken, og vet dere hva? Nå har jeg endelig fått bestilt ferie! I og med at alle de bra reisene til Hellas osv gikk i dag tidlig ble det noe heelt annet enn syden. Det blir et cruise til Kiel fra søndag til tirsdag og mest sannsynlig en tur til Bloggers Inn i Stockholm eller en flytur til Paris fra onsdag til lørdag. Deilig blir det uansett om det blir Stockholm eller Paris. Benedicte, Stian, kjærlighet, mat og shopping. Mine favoritt-ting i helge verden *hihi* Hva er deres plan i høstferien? Fler av dere har vel allerede hatt ferie, og jeg håper dere fant på noe sprell. Er det noe man lærer når man jobber 100% så er det å utnytte hver eneste fridag! I helgen skal jeg lunsje med jentene, ta en liten tur ut på byen og bare nyte sengen og sove lenge. Jeg skal også få løpt mila på Spiralen i morgen – jeg ELSKER den løypa! Kan jeg få sagt det nok egentlig?

IMG_1938IMG_1939

– Neste uke kommer det en del skjønnhetsinnlegg i samarbeid med Swiss Clinic og BareMinerals. Stay tuned  ♥ –