Nå er det altfor lenge siden jeg sist skrev om min hudpleierutine, så nå er det på høy tid at dere får en liten oppdatering på hva som foregår på badet om kveldene! Siden jeg reiser til Gøteborg i morgen og må pakke ned alt av hudpleie og make-up, tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage et slikt innlegg. Jeg har kun beholdt ett produkt fra det siste hudpleieinnlegget, og derfor skal jeg nå vise dere hvilke produkter som redder meg en vakker høstdag i 2014. Huden min er kombinert, det vil si at den er tørr på visse plasser og totalt glatt, blank og oljete på andre. I motsetning til mange andre som er tørre i ansiktet og blanke i T-sonen, er jeg altså tørr i T-sonen og blank i resten av ansiktet. Det tar derfor lang tid å finne ut akkurat hvilke hudpleiemerker og sminkemerker som passer for meg, men nå tror jeg det nærmer seg en bra samling på badet. Noen av produktene i innlegget er sponset, men det betyr ikke at produktene ikke holder mål. Jeg er sinnsykt kresen på hva jeg smører på huden min, og dette er altså hva jeg har kommet frem til.

IMG_2054

1. Rensemelk og tonicwater fra Venus, kjøpt på Douglas kosmetikk i Kiel denne uken. Denne er duftfri og mild mot huden imotsetning til mye annet jeg har testet. 2. Swiss Clinic skin reneval kit med microneedleroller og rejuvenator. 3. Silky rose serum fra Linda Johansen – det eneste produktet jeg har beholdt i renserutinen min rett og slett fordi det holder alt det lover! 4. Fuktighetskrem fra Sensilis for tørr og kombinert hud, fra VITA. 5. Beauty pearls fra Swiss Clinic som skal pleie skjønnheten innenifra. Dette produktet skal jeg skrive mer om den når jeg har testet det en full måned. Jeg skal også vise dere høytoppløslige (og brutalt ærlige) før – og etterbilder.

IMG_2058

Skjermbilde 2014-10-09 kl. 19.07.18

Produktene ovenfor er de tre jeg aldri kommer til å gi slipp på. Serumet fra LJ har jeg brukt i snart to år, og den gir glød, fuktighet og næring til en tørr og sliten hud. Den har også vunnet mange internasjonale skjønnhetspriser og er verdt hver eneste av de 799 kronene. Microfibervotten har jeg også skrevet om mange ganger, og til denne billige prisen er det bare å klikke seg rett til kassen. Med rabattkoden «benedicte» får du til og med 15% rabatt i handlekurven til Lindajohansen.no! Sist, men ikke minst: Comodynes easypeeling-servietter! Disse anbefaler jeg til alle jentene jeg møter. Sminkeserviett med rugler som når helt ned i porene – hvor fantastisk er ikke det? Disse reddet meg på Roskilde og Hovefestivalen!

IMG_2061

 – Ved siden av dette tester jeg et fantastisk vippeserum fra Marina Miracle. Dette skal jeg blogge mer om senere – 

Swiss Clinics microneedle-kit skal forresten «irritere» huden til å lage et nytt hudlag ved å punktere huden, og sammen med rejuvenatorserumet produserer huden et nytt lag på rekordtid. Denne er kjent for å fjerne aknearr, strekkmerker og rynker, og jeg gleder meg til å se om den fungerer! Nålene kommer i forskjellige lengder, avhengig av hva du skal bruke den til. Denne med små nåler er best på ansiktet, mens den med hele 1 millimeter lange nåler fungerer best på cellulitter og dype arr som for eksempel strekkmerker. PS: det er ikke farlig om du blør litt. Bare husk å rense rolleren godt med en alkoholholdig spray og la den være personlig og kun til ditt eget bruk.

collage12

Her har jeg brukt Swiss Clinic microneedle-kit, og jeg ser store forandringer! Annet enn at jeg har et grusomt og hovent morratryne på bilde nummer en, og et enda verre et på bilde nummer to, så har de røde flekkene i ansiktet blitt mer eller mindre usynlig. Flekkene kommer av solskader og plukking på urenheter, og det er deilig å se de forsvinne gradvis. Her er det forresten ingen sminke innvolvert, kun vippeextensions og tatoverte bryn. Bildene er tatt med en måneds mellomrom.

Hva har du i toalettmappen din? Legg gjerne igjen et par anbefalinger i kommentarfeltet ♥