Hei fra Gøteborg! Vi ankom hotellet rundt klokken fire i går, og tok et par timer på hotellet for å bli kjent før vi trasket ut i gatene. Hotellet vi er så heldige å få ligge på ligger nemlig øverst i Kungsportavenyen som er Gøteborgs hovedgate! Naboen vår er Hard Rock Cafè og Systembolaget, og det er fem minutter å gå til det jeg foreløpig vil kalle shoppingmekka. Jeg har allerede funnet Zara, Topshop og Acne, så denne dagen skal nok bli fin! I går rakk jeg å løpe innom HM og Gina Tricot før de stengte, så jeg fikk kjøpt meg nye jeans, toalettmappe til hudpleieproduktene mine og favoritt-tørrshampooen fra Batiste i kirsebær (som de ser ut til å ha sluttet med i Norge). Stian spanderte også nytt undertøy på meg. Jeg har hatt såå lyst på de nye spilefrie BHene til HM, og nå er de mine!

I går spiste vi middag på Bryggeriet i Kungsportavenyen. Her hadde de happyhours på alkohol (39,- kr per enhet) fra 19 til 00, så det ble et par drinker på oss ved siden av den deilige entrecôten! Til dessert hadde vi verdens nydeligste crême brulêe med fruktsorbet. Hele regningen kom på 584,- svenske kroner inkludert to biffmiddager, to desserter og x-antall drinker, og det er BILLIG! Nå har vi nettopp inntatt Scandics deilige hotellfrokost, så nå bærer det ut i hovedgaten igjen. Scandic gir forresten sine gjester gratis hotellfrokost. Hvor hyggelig er ikke det? ♥

collagegøt1collagegøt2collagegøt

-hotelloppholdet er sponset –