BareMinerals

Skjermbilde 2014-10-13 kl. 22.54.09

I dette innlegget har jeg samlet alle make-up favorittene jeg har i sminkepungen om dagen. Som blogger får man teste ut utrolig mange produkter, og noen er selvsagt bedre enn andre. Nå tror jeg endelig jeg kan si at jeg har kommet frem til en fast rutine, og den vil jeg presentere for dere i dag i håp om at produktene kan hjelpe dere på lik linje som de har hjulpet meg. Jeg har fått mye hjelp og veiledning av Kicks og House of Beauty når det kommer til passende make-up for min kombinerte hud, så sliter du med det samme så er det bare å lese videre! (For det er jo ikke noe å legge skjul på – resultatet ovenfor er jo ganske fantastisk!)

IMG_2070

Vippetang fra HM, solpudder fra IsaDora, primer fra Kicks og brynspudder fra Viva la Diva. Concealer, mineralpudder og flytende foundation fra BareMinerals. Ved siden av dette bruker jeg forskjellige blushes etter hvordan humøret er, hva jeg har på meg, eller hvordan huden min er akkurat den dagen. Nå bytter jeg mellom IsaDora og fvoritten fra Sleek Cosmetics London! Øyeskyggen min varierer også, men favoritten er «choco» fra KIM4U. Sistnevnte er mineraløyeskygge og sitter i timesvis uten å drysse! Jeg anbefaler choco-fargen til alle brunetter og redheads!

IMG_2074

BareMinerals er et merke jeg kun har testet en gang, og da ble jeg helt gråblå i ansiktet. Ikke visste jeg på det tidspunktet hvor mange farger det faktisk var å velge mellom i disse foundationene, men nå har jeg kommet frem til at medium beige i mineralpudderet, LIGHT2 i concealer og NUDE09 i BareSkins flytende foundation er de som passer meg best. De fleste trives best med mineralpudderet, men hittil er det faktisk BareSkin som leder an denne lille interne konkurransen. Jeg er fæl til å klore opp kvisene mine til sår (og jeg blir like sjokkert over hvor dum jeg er – HVER ENESTE GANG!) og dette er den eneste foundationen jeg har testet som dekker dette. Den er basert på et serum som gir fukt til huden, så den irriterer hverken kviser eller sår. Jeg ELSKER den! Jeg har bestemt meg for å bruke denne når huden er som verst, og heller spare mineralpudderet til dagene hvor huden min faktisk er litt mer samarbeidsvillig og ikke trenger så mye tildekking. Concealeren bruker jeg uansett, den er helt fantastisk og dekker hver minste redspot, kvise eller arr.

IMG_2066IMG_2065

Det er ingen hemmelighet at det kreves riktig verktøy for å legge riktig sminke, og det har jeg endelig skjønt. Jeg bruker tre børster fast ved siden av småbørstene fra MAC som jeg bruker til øyeskygge, bryn og lepper. Denne fra BareMinerals til mineralpudderet, en kabukibørste fra Nilens Jord til solpudder og denne på bildet over. En anbefaling til ALLE som bruker flytende foundation – kjøp denne kosten fra BareMinerals! Den heter «perfecting face brush» og er spesialtilpasset flytende foundation og har et stort hull i hårene hvor foundationen skal påføres før den smøres på huden. Du finner den hos Coverbrands.no (299,-) akkurat nå, da den ikke er på plass i nettbutikken til House of Beauty ennå. Du kan lese mer om kosten og den tilhørende foundationen her ♥